SAKAB söker Nyckelperson Miljökonsult/Säljare i Kiruna

posted in: jobbarkiv | 0

 SAKAB är Sveriges ledande miljöföretag inom giftfri återvinning av avfall. Vi erbjuder industri och samhälle kompletta lösningar för att ta hand om farligt avfall och förorenade markområden. SAKAB med huvudkontor i Norrtorp, Kumla kommun, omsatte 2011 453 miljoner kronor och företaget har 150 anställda. SAKAB ingår i E.ON-koncernen. Du hittar mer information på www.sakab.se.

Affärsområdet Industri/Förorenad mark växer och vi söker nu dig som vill vara med i vår fortsatta utveckling. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt företag inom miljö- och avfallsbranschen. SAKAB arbetar med efterbehandling av förorenade områden och erbjuder tjänster rörande såväl markundersökningar och myndighetskontakt som genomförande av efterbehandlingsåtgärder och avfallsbehandling.

 Som Miljökonsult/Säljare arbetar du i en kundorienterad funktion som har en aktiv nära kontakt med kunderna, vilket skapar förutsättningar att fånga affärsmöjligheter. Rollen innebär att du blir en viktig del i utvecklingen av marknaden och försäljningen i regionen och att självständigt tillvarata SAKABs intressen speciellt inom förorenade markområden. Tjänsten är placerad i Kiruna.

Sista ansökningsdag 31 mars!

Läs mer och ansök här!