Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Studiebesök, Renare Mark Väst till Renova – Fläskebo

2017-06-19 @ 13:00 - 16:00

Ta chansen att besöka Renovas deponi Fläskebo och lära dig mer om hanteringen av förorenade massor!

I Härryda utanför Göteborg driver Renova en deponi, som bl.a. hanterar förorenade jordmassor. Hit går mycket av massorna från stadens alla byggprojekt. Renare mark Väst och Renova bjuder nu in till en eftermiddag för att fördjupa kunskapen i detta aktuella ämne.

Inbjudan

När: Måndag den 19 juni 2017 klockan 13-16
Var: Sävenäs Miljöcenter (von Utfallsgatan 29) och Fläskebo-deponin
Transport: Det finns möjlighet att åka med bussen från Centrum till Sävenäs. Avgång från First Hotell G kl. 12.30.

Eftermiddagen inleds på Sävenäs Miljöcenter med att Nanna Bergendahl (chef Miljö och Utredning) berättar om Fläskebo-deponin där tillstånd, kontrollprogram, behandlingsmetoder samt historik och framtidsplaner kommer att beröras i presentationen. Därefter fortsätter Sixten Lindberg (affärsutvecklare, Affärsområde Återvinning) och berättar om handeln med förorenade massor. Det kommer finnas gott om tid att ställa frågor, så att du får svar på just dina funderingar!

Efter en paus med tillfälle att mingla och prata med nya och gamla kollegor åker vi med buss till Fläskebo-deponin, där vi får en visning av anläggningen. Tänk på bra skor, speciellt vid regnigt väder! Vi räknar med att vara tillbaka på Sävenäs klockan 16, varefter bussen fortsätter till cemtrum för de som hellre vill gå av där.

Bindande anmälan sker senast fredag den 9 juni till vast@renaremark.se. Kostnaden för studiebesöket inklusive fika är 250:-, vilket faktureras. Ange faktureringsadress, eventuell fakturareferens i anmälan samt om du vill åka med bussen från Centrum eller Sävenäs. Eventuella allergier anges i anmälan. Antalet platser är begränsat, så först till kvarn…

Varmt välkomna önskar Renova och Renare Mark Väst!

Detaljer

Datum:
2017-06-19
Tid:
13:00 - 16:00
Evenemang Kategorier:
, ,